x 

Winkelwagen is leeg

 

... Staat voor de initialen van de oprichter Sonja Ingegerd Andersson.

Dit moderne sprookje begon in de keuken van Sonja Ingegerd Andersson, waar ze begon de handgemaakte bloemen te creëren met zijdepapier. Het was in 1963 en het "Flower power" tijdperk stond in de kinderschoenen. Het damesmagazine "Femina"publiceerde haar ontwerpen, het was meteen een spectaculair succes. Talrijke opdrachten werden gemaakt in het kleine huisje in Lustgarden. Snel werd het een echte workshop, het hele dorp hielp met snijden, vouwen en met de verzending van de kleurrijke bloemen. Het huis werd meer en meer de broedplaats van Sonja's creaties, want ze ontwikkelde snel nieuwe ontwerpen zoals vazen, batiks, tafelgerei, decoratieve accessoires, kandelaars, kaarsen, kleinmeubelen ...

 

... Vandaag

SIA Home Fashion is een internationaal bedrijf, dat vertegenwoordigd is in een groot aantal landen op vijf continenten.

 

Het merk staat bekend als een referentie voor zijden bloemen van een uitzonderlijke kwaliteit en savoir-faire en ook als een zeer uniek merk met collecties van textiel, vaatwerk, meubilair, verlichting, vazen, beelden, kaarsen, kandelaars en een breed scala aan geschenken en accessoires.

 

Het bijzondere van SIA is dat elk jaar vier grote en inspirerende selecties van geschenken en seizoensgebonden decoraties worden ontwikkeld.Tevens wordt een grote verscheidenheid aan bloemen gereproduceerd, die aansluiten op de natuurlijke cyclus van de seizoenen.

 

De ontwerpen ...

SIA Home Fashion is ontworpen door een kunstenaar, onder zijn leiding werken van nature getalenteerde kunstenaars samen. Het is dan ook geen verrassing dat creativiteit de hoeksteen is van de geschiedenis SIA.

 

Het ontwerpen van tijdloze en moderne objecten die huizen tot leven te brengen, het creëren van verrassing in harmonie en het toevoegen van creativiteit is de passie van de ontwerpers van SIA. Door dat te delen met alle mensen die werken in het bedrijf, dragen zij allen elke dag bij aan het succes van SIA.