Miccy’s

Dirkx Miccy's

Dirkx Miccy's

Dirkx Wonen – Miccy’s

 

 

Miccy’s gaat over maximaal genieten van het leven. Wandel over het strand, vang de laatste zonnestralen van de dag op, drink een drankje met je beste vriend, winkel tot je op de Witte de Withstraat valt of dan de hele nacht door.

 

Onthoud dat elke dag een bloesem is om te worden geplukt met een nieuwsgierige geest – en Miccy’s (spreek uit als Mickey’s) is er om je er perfect uit te laten zien – bij elke gelegenheid. Blij om elkaar te ontmoeten!

 

 

MEET MICCY’S

 

Het leven zelf is een ongelooflijke bron van inspiratie. Heb je ooit naar een bloem gekeken en realiseerde je je haar schoonheid eigenlijk, een uitdrukking van Moeder Natuur die je recht aankeek? Terwijl je door de minuscule souks van het Midden-Oosten wandelt, kun je alleen maar naar de kleurrijkheid van straten en markten kijken, terwijl je op hetzelfde moment ergens anders voor de verkeerslichten in een grote stad kunt staan, vol bewondering voor de verbazingwekkende structuur van de gebouwen op je heen. Dat is leven, dat is inspiratie. En zij die dat wenst, kan alles zien. Overal. Dat is voor ons de inspiratie. En zo ben jij!

 

WIE WIJ ZIJN (VERHAAL)

 

Net als veel succesverhalen begon het verhaal van Miccy’s met een persoonlijke wens. Toen Miccy’s oprichter Michelle de Hoogh ontdekte dat ze een allergische reactie had op nikkel en zich verveelde om alleen maar klassieke gouden en zilveren sieraden te dragen, besloot ze om een ​​paar vergulde, maar eigentijdse en unieke oorbellen voor zichzelf te maken. Met een achtergrond in Art Design kwamen Michelle’s oorbellen al snel in het oog van haar vrienden. En niet alleen haar vrienden. Waar ze ook ging, mensen complimenteerden haar met de schoonheid van haar ontwerp. Tegen 2012 besloot ze een sprong van vertrouwen te wagen en richtte ze Miccy’s op. Al snel groeide het merk op internationale schaal en haar ontwerpen werden een merk om te weten bij beroemdheden en Royals. En hoewel Michelle met haar man en twee kinderen in Dubai woont, bezoekt ze regelmatig haar team van hoog opgeleide vakmensen in haar Nederlandse atelier, die met de hand elk stuk dat ze ontwerpt, met de liefde en zorg die het verdient, maakt.

 

 

WAT WIJ GELOVEN

 

Bij Miccy’s geloven we dat elke vrouw een unieke schoonheid is die niets dan het beste verdient. Daarom creëren wij sieraden die uw schoonheid complimenteren. Of je nu op zoek bent naar een sieraad dat bij je stijl past, of een prachtig item dat je meteen in de koningin van de bal verandert. U kunt op Miccy’s vertrouwen. Eersteklas kwaliteit, unieke ontwerpen en altijd stijlvol. Omdat we willen dat je je zo mooi voelt, zoals je bent. Daarom is alleen het beste goed genoeg voor jou.

Terug