N&L Sieraden

Dirkx Wonen – N&L Sieraden

 

 

N&L Sieraden is een van onze merken die wij presenteren in onze winkel

 

 

Over N&L Sieraden

 

 

Wij produceren handgemaakte sieraden die passen bij jou!

 

N&L Is een Nederlands merk met unieke, eigentijdse handgemaakte sieraden. De ontwerpen worden door ons zelf gemaakt (Nanet en Madelon).

 

Wij hebben een passie voor sieraden en mode. Vanuit die inspiratie ontwerpen wij elk seizoen sieraden van mooie materialen: halfedelstenen, zoetwaterparels en interessante andere natuurlijke materialen zoals leer, Hoorn, parelmoer en hout. Het basismateriaal is gold filled, verguld of verzilverd.

 

Het doel van onze ontwerpen is onderscheidende sieraden te maken die jouw persoonlijke uitstraling en stijl versterken. Inspiratie krijgen wij door open te staan voor invloeden vanuit de kunst, mode, natuur en mensen.

 

De zorgvuldig uitgekozen materialen, de originaliteit en creativiteit komen elk seizoen tezamen in een bijzondere collectie.oorbellen, kettingen en armbanden.

 

Om zo lang mogelijk van de sieraden te kunnen genieten raden wij aan om niet met onze sieraden te douchen, te zwemmen of te slapen. Ook parfum spuiten op vergulde en verzilverde materialen kan het product beschadigen.

Terug